Han kommer alltid til god mat

Han kommer alltid til god mat

Vist 48 ganger. Følges av 4 personer.

Kommentarer

Etter det fornøyde uttrykket å dømme, smakte maten fortreffelig også! Flott, trygg og selvsikker katt dette.

Vi har hatt matvrak som BARE kom for å få mat. De inviterte også andre nabomatvrak, som gikk fra hus til hus omtrent som tiggere. Etter hvert kunne de høre boksåpneren på lang avstand, og den kunne brukes både når det var tid for veterinærbesøk eller avgang for tur til hytta. I mere moderne tider kunne vi riste på boksen med tørrfor, og vips som et trylleslag var det brått alt fra èn til tre middagsgjester.

Fin katt! Velfødd. :)

Forrige katten til naboen var fæl til å terge hundene våre! Hun satte seg på et “hundeskkkert” sted, godt synlig, og tok morgentoalettet sitt. Hundene ble helt ville. Da pleide jeg å rope på naboen, og han kom løpende med kattens matskål og skranglet med “kattefrøene”. Da forsvant hun hjem som en pil! Hun lystret ikke navnet sitt når hun var i hundetergehumør, bare lyden av mat!

Hi hi hi….!

Katter tar bolig der det serveres best mat, og så tror jeg de liker å ta en tiggerrunde i tillegg. Jeg har besøk av en kattefrøken som gjør seg både høy og lekker og stryker seg inntil beina våre for å få litt mat. Det blir bare en skinkeskive eller en toppet teskje med leverpostei eller en fiskebolle. Dessuten er hun ganske tynn. Men det er nok til at jeg får besøk en gang i uka eller to. Det bor 3-4 katter innenfor 100 m.

Jeg mistenker kattefrøkna for å robbe skjærereiret hver gang det kommer kyllinger. De andre er for feite til å klatre opp.

De har regulert bestanden av ekorn og andunger. Fra noen få til ingen.

Må nu le….., men stakkars sjurunger…
Katter er ubarmhjertige rovdyr uansett hvor mye godt de får hjemme. :)

Rajmund (103 bilder)

 

Bildesamlingen (41182 bilder)

 
Annonse

Nye bilder